Dveře a zárubně ve Zlíně

návrh, realizace, montáž, servis

+420 603 559 907, info@stavozlin.cz

previous arrow
next arrow
Slider
0
Namontovaných dveří
0
Let zkušeností
0 %
Spokojených zákazníků

Firma STAVOZLÍN, s.r.o. se již od roku 1993 zabývá prodejem a montáží interiérových dveří firmy Sapeli. Nově najdete v našem sortimentu i širokou nabídku německých designových dveří značky PRÜM. Úzce spolupracujeme i se společností JAP Future s. r. o., která patří k nejvýznamnějším dodavatelům stavebních pouzder, skrytých zárubní a celoskleněných dveří. Svým zákazníkům také nabízíme kvalitní dveřní kování firem Rostex , M&T a Richter. Jsme autorizovaným smluvním prodejcem těchto firem ve Zlínském kraji.

Inspirace pro vaše nové dveře

K dispozici je Vám kvalitní vzorkovna v sídle naší firmy ve Zlíně – Loukách. Vystavujeme zde mnoho modelových řad dveří a zárubní, které jsou doplněny o aktuální novinky našich dodavatelů. Široká nabídka vystavených vzorků uspokojí jistě zákazníky nejen ze Zlína a Otrokovic, ale i vzdálenějšího okolí.

Způsob realizace

Výběr dveří

Vyberte si, jestli Vaše dveře
budou pravé nebo levé,
posuvné či otočné, typové či atypické.

Výběr barev

Vyberte si pro Váš
dům či byt tu pravou barvu,
aby se ideálně
hodily do Vašeho interiéru.

Zaměření

V případě objednávky včetně montáže provádíme bezplatné zaměření, dle kterého je následně zpracována finální nabídka. 

Výroba

Všechny dveře jsou na
míru podle Vašich přání.
Standardní dveře dodáváme
do 7 týdnů, u atypických dveří
počkáte o trošku déle. 

Montáž

Už při podpisu kupní smlouvy se dozvíte výrobní termín dveří.
Následně si s vámi smluvíme
termín montáže.

Naše služby zahrnují technické konzultace, poradenství, zaměřování zakázek přímo u Vás a montáž. Zpracujeme Vám cenové kalkulace v různých variantách dle Vašich požadavků, vše samozřejmě bezplatně. Při výběru dveří, zárubní i ostatního sortimentu Vám rádi poradíme. Následnou odbornou montáž provádí certifikovaná montážní skupina. V naší firmě pracují zkušení profesionálové s dobrými technickými znalostmi, kteří jsou zárukou nejen vysoké kvality odvedené práce, ale i vstřícného přístupu k zákazníkům.

Specializujeme se především na prodej interiérových dveří a služby s tím spojené. Nabízíme výrobky nejvyšší kvality, vyznačující se perfektní propracovaností a velmi dobrou funkčností. Nabízené dveře i ostatní sortiment uspokojí jak Vaše designové, tak i cenové nároky. Vybírat můžete z širokého spektra dveří, zárubní, kování i skleněných výplní. Jsme přesvědčeni, že Vás naše nabídka osloví a vyberete si dveře pro Váš domov přesně podle Vašich představ. Zajistíme Vám komplexní služby od výběru dveří či ostatního sortimentu až po odbornou montáž a předání díla.

Jak správně vybírat dveře

Dveře jsou velmi důležitou součástí interiéru a obvykle nám slouží mnoho let, proto je důležité pečlivě vybrat ty správné, které budou nejen perfektně funkční, ale také podtrhnou estetický výraz celého interiéru. Rozhodně se při rozhodování nedívejte jen na cenu dveří, ale řiďte se cenou za celkově odvedenou práci včetně dopravy a montáže. Neslevujte ze svých představ a požadavků, protože špatná volba dveří může zkazit i ten nejlepší vzhled interiéru.

Pravé či levé dveře? Zásadní otázka, kterou Vám položí každý prodejce. Stoupněte si ke dveřím tak, aby se otevíraly směrem k Vám. Levé dveře mají panty vlevo, pravé vpravo. U nových zárubní nemusíte orientaci zjišťovat, při zaměřování a rozhodování však pamatujte především na to, aby otevřené dveře nenarážely do nábytku a nepřekážely. Samostatnou kapitolou jsou dveře zasouvací, které šetří prostor.

Rozměry dveří se liší dle jejich umístění. Do sociálního zázemí se používají nejčastěji dveře šíře 60-70cm, do obytných místností 80-90cm. Záleží také na možnostech prostoru, na typu zárubní atd. Proto doporučujeme nechat si vždy odborníkem zaměřit stávající otvory pro dveře, abyste předešli případným komplikacím, např. zbytečným podřezům či tomu, že dveře nepůjdou osadit vůbec.

Barva dveří a zárubní by měla ladit s podlahou. Nesnažte se nutně sladit dvě stejné dřeviny ve stejném odstínu – ten se většinou lehce liší a výsledek není příliš estetický. Nebojte se vytvořit menší kontrast, ovšem je nutné zachovat stejnou nebo podobnou strukturu dřeva.

Kování by mělo mít zajímavý design, ale hlavně musí být příjemné a funkční. Vyplatí se vyzkoušet si vzorky, neboť klika musí padnout do ruky. Dveřní kování korunuje dveře.

 

Refence

Napište nám

Ozveme se Vám co nejdříve